Viser alle 3 resultater

Jaspis sten

Her finder du et udvalg af Jaspis sten.
Jaspis sten findes i mange forskellige farver og mønstre.
Du kan læse mere om Jaspis stenen under produkterne.

Jaspis betydning og beskrivelse

De interessante farver, mønstre og formationer er grunden til Jaspis stenens popularitet. Stenen kan være ensfarvet men vil typisk have ringe, være plettet eller have striber.
Hver eneste sten er unik med sin kombination af farver og mønster.

Jaspis er en gammel ædelsten som nævnes flere steder i biblen. Bl.a. 2. Mosebog, hvor ypperstepræstens brystskjold indeholder 12 ædelstene. Den 12. sten er Jaspis stenen.

Anvendelse
Jaspis er generelt en billig ædelsten, som bruges i mange smykker. Det gælder smykker som halskæde og armbånd.
Mange tror også på stenens spirituelle kræfter, som er forskellig afhængig af hvilken Jaspis sten du har med at gøre.

Jaspis Dalmatiner
Jaspis Dalmatiner en beskyttende og helbredende sten, der forstærker ånden og opmuntrer til en følelse af leg. Stenen modvirker desillusion, kynisme og skepsis, styrker familiebånd og langvarige venskaber.
Dalmatiner stenen har desuden en beroligende indflydelse på børn og dyr.

Jaspis gul
Den gule Jaspis udsender konstant positive vibrationer, der forbinder personen med Jorden og fremmer stabilitet, lykke og en positiv tankegang.
Stenen har også en helbredende effekt på enhver, der finder sig stresset, nervøs eller deprimeret, fordi den erstatter de negative følelser med glæde og generel lykke.

Jaspis billede
Jaspis billede stenen siges at være jordens moder der taler til sine børn. Om det er derfor stenen energi bruges til børneopdragelse, skal jeg ikke kunne sige.
Stenen skal også være fremragende hvis du overvejer at starte egen virksomhed, da den fører til kreativitet, gør dig visionær, initiativrig og øger din selvtillid.