Produktinformation:

Varens særlige egenskaber oplyses på Chakral.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til Chakral.dk via mail@chakral.dk, såfremt kunden ønsker det.

Priser:

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Såfremt Chakral accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:

Fremstilling af varer inkl. pris på Chakral.dk er blot en opfordring til at udnytte et nedslag i pris, og betragtes derfor ikke som et bindende tilbud. Ved bestilling af varer fra Chakral.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og Chakral.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling:

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til STRIPE via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og STRIPE. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra Chakral.dk.

Levering:

De bestilte varer leveres til nærmeste pakkeshop indenfor 1 – 3 hverdage.
Nogle varer sendes fra udenlandsk lager og har en længere levering. Typisk 5 – 8 hverdage. Dette vil i så fald fremgå på produktsiden.
Der kan i forbindelse med højtider og andre situationer forekomme længere leveringstider.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Risikoen ved at bestilte varer går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

Reklamation:

Følgende er gældende ved køb af frisk frugt og grønt: En eventuel reklamation i forbindelse med opdagelse af mangler på produkter, skal ske til Chakral.dk senest dagen efter køber modtager varen. Hvis ikke, mister køber retten til at anklage sælger for manglen. I tilfælde af en mangel, bedes du angive og forlangende vise, hvori manglen består.

Endvidere er følgende gældende ved køb af kolonialvarer og nonfood: Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter købers varemodtagelse, hvorefter køber er forpligtet til at undersøge varen hurtigst muligt.

Fortrydelsesret

Køber kan fortryde sit køb inden 14 dage efter levering, såfremt det meddeles til Chakral.dk. Herefter refunderer køber det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Vedrørende returnering, bedes du benytte Post Danmark som udbyder, og ikke andre alternative pakkedistributører. Dette sikrer, at du kan spore din vare i tilfælde af at den skulle gå tabt under returforsendelsen. Det anbefales at du returnerer varen i en forsvarlig emballage – sammen med fakturaen, hvor du gør det klart at du gør brug af fortrydelsesretten til at få refunderet din bestilling. Du bedes returnerer varen som en forsigtig pakke med Post Danmark.

Såfremt du fortryder dit køb, kan du blot nægte modtagelse af forsendelsen.

Vores returregler gælder alle solgte varer til private.

Såfremt Chakral modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagne beløb indenfor 10 hverdage.

Hjemmesiden Chakral.dk drives af firmaet:

WEBDUS  
CVR nr: 15577509

TELEFON: 3042 6979,
ADRESSE:  Ærøvej 75, Starup, Haderslev

Forbehold for ændringer:

Chakral forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Links:

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
WEBDUS v/Finn Bennetsen
Ærøvej 75
6100 Haderslev
Cvr. nr. 15577509
Telefon nr. 3042 6979
Mail: mail@chakral.dk
Website: https://chakral.dk

Vi registrerer almindelige persondata om kunden.
Der er tale om oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi sampler desuden oplysninger om, hvad du har købt.

Formålet med indsamlingen er disse oplysninger er dels at kunne behandle købet og levere varerne, dels at opfylde bogføringslovens krav. Endvidere er formålet at kunne rådgive dig og at tilpasse vores kommunikation og markedsføring.

Ovenstående data bliver gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Vi videregiver ikke persondata til andre.

Vi indhenter dit samtykke inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Du har mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig som kunde.
Du kan gøre indsigelse mod en registrering.
Henvendelse i forbindelse hermed rettes til mail@chakral.dk.
Finn Bennetsen er som ejer dataansvarlig og har adgang til de oplysninger der registreres om dig.